Γαλλία

Έτοιμη προσφορά για τον αντι- Βεράτι έχει η Παρί!

Στον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Βεράτι, εφόσον τελικά αυτός αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, κατέληξε ο σύλλογος του Παρισιού μετά από από εισήγηση του Γιουνάι Έμερι.

Ο Μάρκο Βεράτι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει σύντομα παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν με επόμενο προορισμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ωστόσο δεν τα βάφει «μαύρα», καθώς έχει καταλήξει ήδη στον παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ιταλού!

Οι Παριζιάνοι σαφώς και δεν θα ήθελαν να αποχωριστούν τον 25χρονο μέσο, από την στιγμή όμως που δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, ύστερα από εισήγηση του προπονητή του κλαμπ Γιουνάι Έμερι.

Το όνομα του «εκλεκτού»; Ματέο Κόβασιτς! Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα οι κυπελλούχοι Γαλλίας έχουν προσεγγίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία ανήκει ο Κροάτης θέλοντας να πληροφορηθούν τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλητών Ευρώπης.

Για τον γεννημένο στις 6 Μαΐου του 1994 πρώην μέσο της Ίντερ υπάρχει έτοιμη μία προσφορά ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις της «βασίλισσας» και ο παίκτης να αγωνιστεί στο «Πάρκο των Πριγκίπων».

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x