Stoiximan Super League

Έτοιμο το plan B για σέντερ φορ στον Ολυμπιακό

Έχουν μειωθεί οι πιθανότητες για deal με Νιλμάρ, αλλά δεν έχει κλείσει το θέμα. Τα χρήματα που απαιτεί από Αλ Νασρ ο Βραζιλιάνος και το plan B που θα τρέξει… καπάκια ο ΟΣΦΠ, σε περίπτωση ναυαγίου.

Οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Νιλμάρ αναμένονται στη διάρκεια της σημερινής μέρας, ωστόσο με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Βραζιλιάνο στράικερ και την Αλ Νασρ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η αραβική ομάδα έδειξε να βάζει «νερό στο κρασί της» με κάποια κίνηση καλής θέλησης αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιλμάρ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Μάλιστα η άρνηση του παίκτη να δείξει διαφορετική προσέγγιση επί του θέματος οδήγησε τους ανθρώπους της Αλ Νασρ στην απόφαση να μην επαναφέρουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο καταβολής κάποιων χρημάτων.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Νιλμάρ δε σκοπεύει να φύγει από την ομάδα του αν πρώτα δεν πάρει το 1,2 εκ. ευρώ. Με βάση όμως αυτά που έχουν γίνει είναι σχεδόν βέβαιο πως και η διοίκηση της Αλ Νασρ δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα λεφτά.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι από τη Δευτέρα το βράδυ αποχωρεί από την «εξίσωση», αναζητώντας άλλον επιθετικό. Επί της ουσίας και με βάση τα όσα έχουν γίνει (και) στη διάρκεια της Κυριακής, οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή του Νιλμάρ έχουν μειωθεί αισθητά.

Όχι ότι το θέμα έκλεισε, αλλά αυτή τη στιγμή δε βοηθά και ο ίδιος ο παίκτης τον Ολυμπιακό για την υλοποίηση της μεταγραφής. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλή διάθεση περιμένοντας τον Βραζιλιάνο, όταν ο τελευταίος ζήτησε διορία κάποιες μέρες, αλλά πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον λατινοαμερικάνο φορ.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι «πηγή» που γνωρίζει καλά τι γίνεται στην υπόθεση Νιλμάρ, έλεγε χθες βράδυ. «Ο παίκτης μπορεί να φύγει τώρα, χωρίς να πάρει χρήματα από την Αλ Νασρ και να υπογράψει αμέσως στον Ολυμπιακό. Είναι όμως ξεκάθαρο πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν αφήνει τα λεφτά. Έτσι όμως βάζει σε κίνδυνο τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό».

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν είναι έτοιμοι να βάλουν (από Δευτέρα βράδυ) σ' εφαρμογή το plan B για την ενίσχυση τους στη θέση του σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x