Stoiximan Super League

Έτοιμος για Αστέρα και… αήττητο ο Ατρόμητος

Χωρίς προβλήματα και με αυτοπεποίθηση στα ύψη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ατρόμητος, με στόχο να συνεχίσει αήττητος τη φετινή του πορεία.

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, χωρίς να προκύψουν απρόοπτα για τον Νταμίρ Κάναντι, που είναι στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το αυριανό ματς.

Στόχος δεν είναι άλλος πλην της νίκης που θα διευρύνει το αήττητο σερί των «κυανόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα, που συν τοις άλλοις μετρούν 540 αγωνιστικά λεπτά (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) χωρίς να δεχθούν γκολ.

Την αποστολή που επέλεξε ο Αυστριακός τεχνικός αποτελούν οι εξής 18: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Οριόλ, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολή, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν με το πούλμαν της ομάδας για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x