Stoiximan Super League

Έτοιμος για εθνική Σουηδίας ο Γιόχανσον

Την πόρτα της εθνικής Σουηδίας χτυπά ο Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς τον παρακολούθησε ο βοηθός προπονητή. Τι δήλωσε ο ίδιος και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Γιάκομπ Γιόχανσον στην εθνική Σουηδίας, στην οποία μετρά τρεις συμμετοχές αλλά καμία μετά το 2014. Ο βοηθός προπονητή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, Πίτερ Βέτεργκρεν, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και τον παρακολούθησε τον μέσο της ΑΕΚ σε αγώνα της ομάδας του.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι πήγα στην Αθήνα, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω για συγκεκριμένους παίκτες ξεχωριστά», επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην Aftonbladet.

Ασφαλώς αυτή η προοπτική κολακεύει τον Γιόχανσον. «Δεν το ήξερα ότι ήρθαν να με παρακολουθήσουν. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση από την πλευρά τους ότι τα πάω καλά εδώ», τόνισε στους συμπατριώτες του, ενώ αναφορικά με την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του, είπε: «Συμμετέχω περισσότερο στη δημιουργία του παιχνιδιού. Έχω γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής από τεχνικής πλευράς και νιώθω πιο άνετα με τη μπάλα».

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, συμπατριώτης του Γιόχανσον και πρώην διεθνής, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τόνισε: «Ο Γιάκομπ τα έχει πάει πολύ καλά μαζί μας. Θα είναι σίγουρα στο πλάνο και θα διεκδικήσει μια θέση, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάνε Άντερσον θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους παίκτες που θα καλέσει. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε αυτή τη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x