Stoiximan Super League

Έτοιμος για Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Και τώρα Ξάνθη! Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ακριτική ομάδα και ο Όσκαρ Γκαρθία θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες.

Έτοιμος για το ματς με την Ξάνθη ο Ολυμπιακός.

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση (21/01, 19:30) με την ακριτική ομάδα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, ολοκλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ του Σαββάτου με προπόνηση στου Ρέντη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε 20άδα και -αφού δεν σημειώθηκε κάποιο απρόοπτο- θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες. Του τιμωρημένου (λόγω καρτών) Μάρκο Μάριν, ενώ ο Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι τραυματίες. Ο δεύτερος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (24/01, 19:30).

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

inner

Ένα πιθανό σχήμα με την Ξάνθη είναι… Προτό στο τέρμα και μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα βρεθούν οι Φιγκέιρας, Σισέ, Ένχελς και Κούτρης.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό με τον Ζιλέ ή τον Ταχτσίδη, με τον Φορτούνη να έχει ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μιραλάς, στο άλλο ο Σεμπά ή ο Πάρντο και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x