Stoiximan Super League

Έτοιμος για «πόλεμο» ο Μελισσανίδης – Έστειλε το εξώδικο στη Nova η ΑΕΚ

Στα κάγκελα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα την κόντρα με τη NOVA. Κρίσιμο 48ωρο μετά το εξώδικο που έστειλε η ΑΕΚ στο συνδρομητικό κανάλι.

Εξώδικο έστειλε η ΑΕΚ στην NOVA, όπως είχε ενημερώσει από χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βασίλης Βέργης, με την «Ένωση» να απαιτεί από το συνδρομητικό κανάλι, να «αποκατασταθεί» η εις βάρος της οικονομική αδικία.

Επί της ουσίας, η ΑΕΚ, ρίχνει το μπαλάκι στην πλευρά του συνδρομητικού καναλιού και περιμένει την επόμενη μέρα και αν θα ξεκινήσει για τα καλά ο πόλεμος ή αν θα υπάρξει έστω και προσωρινή ανακωχή μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως μετέφερε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον «πόλεμο», έχοντας για... όπλα του όπως τόνιζε στους συνεργάτες του, τα «πυρηνικά που διαθέτει» για τα οικονομικά πεπραγμένα του καναλιού και «τις σχέσεις του με συγκεκριμένες ομάδες».

Στην ΑΕΚ πάντως, τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας την κίνηση της NOVA και φυσικά την αποκατάσταση της αδικίας, λαμβάνοντας χρήματα αντίστοιχα με αυτά που παίρνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Κρίσιμες πάντως είναι οι επόμενες 48 ώρες από την ώρα που στάλθηκε το εξώδικο, δηλαδή από το απόγευμα της Τετάρτης, ώστε οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν, στο επίπεδο πάντως που επιθυμούν οι «κιτρινόμαυροι».

Σε αντίθεση περίπτωση ο Μελισσανίδης δεν θα κάνει πίσω και είναι αποφασισμένος να βγάλει έξω πράγματα που θα συζητηθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x