Αγγλία

Έτοιμος για τη Γιουνάιτεντ ο Γιουσέιν Μπολτ!

Ανυπόμονος για την κλήση του Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να παίξει στην αγαπημέννη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Γιουσέιν Μπολτ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα είχε δηλώσει έτοιμος να παίξει στην αγαπημένη του ομάδα σε περίπτωση που ο Λουις Φαν Χάαλ δεν ήταν προπονητής της.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν έχει δεχτεί την κλήση του Ζοσέ Μουρίνιο:

Η απάντησή του : «Δεν έχω λάβει κλήση ακόμη από τον Μουρίνιο, όμως ξέρω πως κάτι τέτοιο έρχεται. Νομίζω πως περιμένει να τελειώσω τις υποχρεώσεις μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι ξεκάθαρα χαρούμενος που ο Μουρίνιο θα είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι νικητής! Εργάζεται πολύ σκληρά για να κατακτήσει τίτλους και είναι ακριβώς ότι χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Φαίνεται πως χτίζει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Ανυπομονώ να δω κι άλλους μεγάλους παίκτες και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x