Stoiximan Super League

Έτοιμος για το ντέρμπι και ο Φορτούνης!

«Παρών» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ φώναξε ο Κώστας Φορτούνης! Όπως γράφει ο Χριστόφορος Ευγγελάτος στο sport-fm.gr, ο Έλληνας διεθνής προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι!

Πολύ καλά νέα επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στον Μπέσνικ Χάσι, καθώς ο Αλβανός τεχνικός του Ολυμπιακού είδε τον Κώστα Φορτούνη να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ενώ, λοιπόν, όλοι θεωρούσαν ότι ο διεθνής μέσος δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει τους Πειραιώτες στο ματς με την ΑΕΚ, ο Φορτούνης κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος και να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αυτό, μάλιστα, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Τούτο σημαίνει πως ο Χάσι μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό επιτελικό μέσο και ο Φορτούνης θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού.

Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ο Χάσι να μη χρησιμοποιήσει τον διεθνή άσο στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά είναι σημαντικό να τον έχει στη διάθεση του στον πάγκο και έτοιμο να παίξει αν χρειαστεί.

Κανείς, άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Φορτούνης δεν είχε παίξει βασικός ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ριέκα και είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή, αλλά ήταν καθοριστικός στην ανατροπή που είχαν κάνει οι «ερυθρόλευκοι», επικρατώντας με 2-1 της κροατικής ομάδας.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x