Stoiximan Super League

Έτοιμος για το «plan b» ο Παναθηναϊκός

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι, με τους Δανούς να επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Μίκαελ Ίσακ.

Απάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο από τον Λαουτάρο Ρινάλντο περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επικοινώνησε με τον Αργεντινό επιθετικό και του μετέφερε τη συγκεκριμένη επιθυμία, ώστε στο «τριφύλλι» να κινηθούν για την απόκτηση άλλου επιθετικού.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος άσος δείχνει να περιμένει μία καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Ισπανία ή από την Ιταλία, ενώ στα χέρια του έχει μία άκρως δελεαστική προσφορά από το Μεξικό.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα στη Δανία υποστηρίζουν πως στο προσκήνιο για τους «πράσινους» επανέρχεται η περίπτωση του Σουηδού επιθετικού, Μίκαελ Ίσακ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ράντερς. Επιθυμία του 23χρονου άσου είναι να αποχωρήσει από την ομάδα του και να έρθει στον Παναθηναϊκό για να συνεργαστεί με τον Μάρκους Μπεργκ, κάτι που θα παίξει σημαντική ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσής του, από τη στιγμή που οι ιθύνοντες της Ράντερς αξιώνουν ένα μεγάλο ποσό για την αποδέσμευσή του.

«Θα ήταν πραγματικά υπέροχο να παίξει στον Παναθηναϊκό, είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, όμως θα μπορώ να πω περισσότερα αν πάω τελικά εκεί. Έχω συμβόλαιο με τη Ράντερς και πρέπει να το σεβαστώ», τόνισε ο Ίσακ και πρόσθεσε:

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τον έχω δει να παίζει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν τελικά πάω στην ομάδα, θα με βοηθήσει πολύ στο να προσαρμοστώ το γεγονός ότι θα υπάρχει ένας Σουηδός επιθετικός μαζί μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x