Stoiximan Super League

Έτοιμος και με 4-3-3 ο Παναθηναϊκός με ΑΕΛ

Χωρίς να προκύψουν άλλα απρόοπτα και με τα γνωστά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός. Δεν αλλάζει το 4-3-3 ο Ουζουνίδης.

Με τα γνωστά προβλήματα των Τσάβες, Λουτσιάνο και Δώνη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός, ενώ εκτός έμεινε και ο Φάνης Τζανδάρης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ακολούθησε θεραπεία.

Η αποστολή που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Κουτρουμπή, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Χατζηγιοβάνη, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπα.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3, που χρησιμοποίησε κόντρα στον ΠΑΣ με τον Βλαχοδήμο να είναι ο βασικός γκολκίπερ και τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή (ή Κολοβέτσιο), Μολέντο, Χουλτ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά.

Στον άξονα θα είναι οι Σιλά, Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ, ενώ δεξιά και αριστερά του Μολίνς, θα βρίσκονται οι Βιγιαφάνιες και Λουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x