Stoiximan Super League

«Έτοιμος να αγοράσει τον Μαουρίτσιο ο Ολυμπιακός»

Δυναμικά έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του αμυντικού της Λάτσιο, Μαουρίτσιο, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει στη μεταγραφική του λίστα τον στόπερ της Λάτσιο, Μαουρίτσιο, όπως και το ότι οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην παρούσα φάση και ο Μάνουελ Ντα Κόστα μοιάζει να είναι κοντά στην έξοδο.

Το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο βγήκε στην επιφάνεια την περασμένη Παρασκευή και σε σημερινό δημοσίευμα του «laziopolis.it» αναφέρεται ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος μοιάζει έτοιμος να τον αποκτήσει και πως το κόστος υπολογίζεται στα τέσσερα με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Γίνεται λόγος και για την Μπεσίκτας, την περίπτωση της οποίας απέρριψε ο ίδιος ο παίκτης, χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα, που έχει τίτλο: «Έτοιμος να αγοράσει τον Μαουρίτσιο ο Ολυμπιακός», αναφέρεται και το γεγονός ότι ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο, γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, αν και ο Μαουρίτσιο δεν τον πρόλαβε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, καθώς ήταν ο Βραζιλιάνος ήταν σε αυτήν από το 2013 έως το 2015.

Την περασμένη σεζόν ο Μαουρίτσιο έκανε 24 συμμετοχές στη Serie A, δύο στο Κύπελλο Ιταλίας, Οκτώ στο Europa League και δύο στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x