Stoiximan Super League

Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη με την οποία θα καταρρίψει ένα ρεκόρε που κρατά από τη σεζόν 1972/73 ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναιτωλικού. Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα.

Ένα ιστορικό ρεκόρ είναι έτοιμος να καταρρίψει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς με νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου σπάνε το ρεκόρ της σεζόν 1972/73, καθώς θα συμπληρώσουν 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας την αντίστοιχη επίδοση με 10 επικρατήσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αγωνιστικό επίπεδο, προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους στους παίκτες του, στους οποίους έχει τονίσει τη σημασία του σημερινού αγώνα για καθαρά βαθμολογικούς λόγους, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προσπεράσει ξανά την ΑΕΚ και ελπίζοντας σε γκέλα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Σάχοφ και Κάνιας, με τους Κάμπος και Μακ στα πλάγια. Ελεύθερο ρόλο θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί, με τον Πρίγιοβιτς να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x