Stoiximan Super League

Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Χατζισαφί!

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Χατζισαφί! Όπως αποκάλυψε ο Κ. Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, ο Ιρανός αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό! Τι γίνεται με Ιγκόρ, Πασαλίδη.

Κλείνει το deal!

Θέμα χρόνου, πλέον, να τελειώσει οριστικά το θέμα του Εσχάν Χατζισαφί και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού ο Ιρανός.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, ο 27χρονος αριστερός μπακ αποχαιρέτησε το απόγευμα της Παρασκευής (29/12) τους ανθρώπους του Πανιωνίου και είναι έτοιμος να υπογράψει στους Πειραιώτες!

Φαίνεται, λοιπόν, πως το μόνο που απομένει, για την πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας στο χειμερινό «παζάρι», είναι οι ανακοινώσεις…

Θυμίζουμε, ο Χατζισαφί αγωνίστηκε, φέτος, σε 20 ματς με τη φανέλα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ, και, γενικά, εξαιρετική παρουσία.

Σε ό,τι αφορά τους Ιγκόρ και Πασαλίδη, αμφότεροι είναι «κλεισμένοι» από τον Ολυμπιακό -είτε για τον Γενάρη, είτε για το καλοκαίρι- με τον Βραζιλιάνο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, πάντως, να μετακομίσει τώρα στον Πειραιά, κάτι που θα εξαρτηθεί, βέβαια και από το τι θα γίνει με τον Φιγκέιρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x