Αντίστροφα μετρούν για την επιστροφή τους στη δράση και τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ οι δύο άτυχοι Βασίληδες της ομάδας.

Λαμπρόπουλος και Μπάρκας φιλοξενήθηκαν στο event του ΣΠΟΡ FM για την παρουσίαση του PES 2018 στο Athens Metro Mall και ο μεν πρώτος δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη την άνοιξη, ο δε δεύτερος επισήμανε πως έχει περίπου έναν μήνα μπροστά του για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο χέρι του.

Ο Λαμπρόπουλος αποδείχτηκε φανατικός παίκτης του Pro. «Εγώ παίζω από 10-11 ετών συνέχεια. Μου αρέσει που το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικό και ας γίνεται πιο δύσκολο για τον παίκτη», ενώ, αφού είπε πως αποφεύγει να χρησιμοποιεί τον εαυτό του «…γιατί είμαι ματιασμένος», αποκάλυψε τις μάχες που γίνονται στις αποστολές με συμπαίκτες του. «Ο Αϊντάρεβιτς είναι καλός, όπως και ο Μπακασέτας. Και εγώ είμαι καλός, ο Μπάρκας δεν είναι», τόνισε, ενώ του σύστησε να βελτιωθεί, κάνοντας έτσι θεραπεία στον… αντίχειρα.

Ο Μπάρκας, από την πλευρά του, είπε χαριτολογώντας πως όταν παίζει Pro επιλέγει για τερματοφύλακα της ΑΕΚ τον Γιάννη Ανέστη. «Αν παίρνω την ΑΕΚ, βάζω τον Ανέστη (γέλια).

Αν κάνεις λάθος δεν μπορείς να βρίσεις τον εαυτό σου, γι’ αυτό παίρνεις άλλον παίκτη
», είπε, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα, ανέφερε: «Για μένα είναι η πιο δύσκολη θέση. Άλλοι λένε πως δεν τρέχεις, δεν κουνιέσαι, αλλά διαφωνώ».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ