Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Σισοκό για Ολυμπιακό

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Αλί Σισοκό είναι ο Ολυμπιακός, με τους Άγγλους να επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης της Άστον Βίλα, έχει «ψηθεί» να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Κοντά στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως είναι ο Αλί Σισοκό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, με τον παίκτη να είναι ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο παίκτης είναι φευγάτος από την Άστον Βίλα αφού δεν υπολογίζεται από τον Στιβ Μπρους και παρόλο που έχει προτάσεις από Σέλτικ και Σπόρτινγκ, ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα και στον Ολυμπιακό, παραδέχονται πλέον ότι η μεταγραφή είναι κοντά στην ολοκλήρωση της, δεδομένου ότι εκτός από τους «ερυθρόλευκους» θέλει και ο παίκτης.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πάρντο, φαίνεται τελικά πως θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην γαλλική Ναντ.

Ο παίκτης θα αναχωρήσει εντός της μέρας για τη Γαλλία, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο. Ο Πάρντο θα πάει με τη μορφή δανεισμού στην γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x