Stoiximan Super League

Έτσι ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Τον Άρη αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Αντρέα Στραματσόνι να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό.

Χωρίς τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, συνεχίζεται η μίνι προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, με τους Τελάντερ και Μπουμάλ να κάνουν ατομικό και φυσικά χωρίς τους Μπεργκ, Γουακάσο, , Λουντ, Χουλτ, Κουλιμπαλί και Εμποκού που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίζει τον Άρη στο προγραμματισμένο φιλικό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκεται κανείς από τις τελευταίες προσθήκες, αφού Κουλιμπαλί και Εμποκού απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες, ενώ ο Σαμπά είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή

Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ζέκα, Στάικος, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης και Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x