Stoiximan Super League

Έτσι αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μακ!

Διαβάστε το μήνυμα του Σλοβάκου επιθετικού στον κόσμο του ΠΑΟΚ λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Ζενίτ.

Ως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του χαρακτήρισε την διετία που πέρασε στον ΠΑΟΚ ο Ρόμπερτ Μακ. Ανεβάζοντας φωτογραφία στο instagram, ο Σλοβάκος που ανακοινώθηκε από την Ζενίτ αποχαιρέτησε τον «κόσμο του δικέφαλου του Βορρά» και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

inner


«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους.

Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x