Champions League

Έτσι βλέπεις Ολυμπιακό στη Λισαβόνα

Για τους τρόπους διάθεσης των 2.000 εισιτηρίων που έχει παραλάβει για το παιχνίδι του Champions League με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ενημέρωση για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στη Λισαβόνα έκανε η ΠΑΕ.

Με ανακοίνωσή τους, οι «ερυθρόλευκοι» εξηγούν τους τρόπους διάθεσης των 2.000 εισιτηρίων που έχουν παραλάβει για το ματς με τη Σπόρτινγκ.

Παράλληλα, αναφέρουν τις τιμές τους και τι θα πρέπει να προσκομίσουν οι φίλαθλοι για να τα προμηθευτούν.


Αναλυτικά η ενημέρωση

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων SPORTING - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "JOSE ALVALADE" την Τετάρτη 22/11/2017 στις 19:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το στάδιο Γ. Καραϊσκάκης - είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας, από την Τετάρτη 8/11 και καθημερινά (10:00 – 17:30).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να προμηθευτούν εισιτήριο πρέπει να επιδείξουν την κάρτα διαρκείας τους, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριο τους.

Επίσης οι φίλαθλοι οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να επιδείξουν και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30€».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x