Europa League

Έτσι έρχεται Τούμπα ο Άγιαξ

Δείτε την αποστολή του Άγιαξ για τον μεγάλο επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη. Έμεινε Ολλανδία ο Γιουνές λόγω τραυματισμού. «Μέσα», αλλά δεν παίζει ο Κολομβιανός Σάντσες.

Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Άγιαξ ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ο ολλανδικός σύλλογος θα παραταχθεί στην... κολασμένη Τούμπα (sold out) χωρίς τον Αμίν Γιουνές, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα και έμεινε εκτός! Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ είχε μπει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο (στο 58').

Από 'κει και πέρα, στην 21μελή αποστολή επανέρχεται ο Μπαζούρ, ο οποίος είναι «οκ», ενώ «μέσα» είναι και ο νεοαποκτηθείς Κολομβιανός αμυντικός, Ντάβινσον Σάντσες, που βέβαια δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κι απλώς θα πάρει... τζούρα της νέας του ομάδας.

Φυσικά, στη λίστα δεν υπάρχει ο Μίλικ, καθώς ο Πολωνός επιθετικός ολοκληρώνει την μεταγραφή του στη Νάπολι.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Πίτερ Μπος για τον επαναληπτικό της Τούμπας: Σίλεσεν, Τετέ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Σάντσες, Μπαζούρ, Ελ-Γκάζι, Σινκγκράβεν, Κλάασεν, Βέστερμαν, Κασιέρα, Σούνε, Ονανά, Ντόλμπεργκ, Φιρχέφερ, Γκούντελι, Ντε Μπουκ, Μπερ, Ντάικς, Ντε Λιχτ, Ζίφκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x