Stoiximan Super League

«Έτσι και με τη Φιορεντίνα»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, με τους Θεσσαλονικείς να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Το… καθήκον του έκανε ο ΠΑΟΚ στη χθεσινή πρεμιέρα του στη Σούπερ Λίγκα, όπου επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού μέσα στην Τούμπα.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς πέτυχε γκολ, το γρηγορότερο στο φετινό πρωτάθλημα και γενικά με τις ενέργειές του «σήκωσε» την Τούμπα στο πόδι.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστή απόδοση είχαν ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Τζαλμά Κάμπος, ενώ στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν πως ήταν άδικο το τελικό σκορ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα γκολ.

Από σήμερα οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στον προσεχή αγώνα με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Για το παιχνίδι με τους Ιταλούς ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κίτσιου, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, ο Λέοβατς επιστρέφει ξανά στη διάθεσή του (εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του) και μένει να φανεί τι θα γίνει με τον ανέτοιμο Τιάμ που δηλώνει ανυπόμονος να παίξει για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x