Γενικά

Έτσι κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βραζιλία

Την 18άδα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού ανακοίνωσε η Βραζιλία. Ηγέτης αυτής ο Νεϊμάρ, δείτε τα υπόλοιπα αστέρια, αλλά και τους «μικρούς» που είναι μέσα.

Κάθε χρόνο και χειρότερα… Η Βραζιλία δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά μεγάλη ομάδα και καλείται στους προσεχούς Ολυμπιακούς Αγώνες να δείξει σημάδια ανάκαμψης μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες.

Δεδομένου πως στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, οι ποδοσφαιρικές ομάδες αποτελούνται ως επί το πλείστον από νεαρούς παίκτες, λείπουν αρκετά «αστέρια» της σελεσάο.

Εντούτοις, ο Νεϊμάρ είναι «μέσα» (αφού δεν έπαιξε στο Κόπα Αμέρικα) και στο πλευρό του θα έχει από «γνωστούς» τους Ντάγκλας Κόστα, Ραφίνια, Φελίπε Αντερσον και Μαρκίνιος.

Τερματοφύλακες: Φερνάντο Πρας (Παλμέιρας), Ούλισον (Ατλέτικο Μινέιρο)

Αμυντικοί: Γουίλιαμ (Ιντερνασιονάλ), Ντάγκλας Σάντος (Ατλέτικο Μινέιρο), Ζέκα (Σάντος), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο), Λουάν (Βάσκο Ντα Γκάμα), Μαρκίνιος (Παρί)

Μέσοι: Τιάγκο Μάια (Σάντος), Ροντρίγκο Ντουράντο (Ιντερνασιονάλ), Φρεντ (Σαχτάρ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Φελίπε Άντερσον (Λάτσιο)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν), Λουάν (Γκρέμιο), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Σάντος), Γκάμπριελ Ζεσούς (Παλμέιρας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x