Κύπελλο Ελλάδας

Έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή με τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πώς ξεκίνησε η συμπλοκή στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» με βάση μαρτυρίες από ανθρώπους της ΑΕΚ.

Τον λόγο που προκλήθηκε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» με συμπλοκές των ΜΑΤ με ανθρώπους των γηπεδούχων ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ο οποίος επικαλείται και τις μαρτυρίες ανθρώπων της αποστολής που έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες και βίντεο από τα συμβάντα, μετά το «πέσιμο» των Γιάννη Βρέντζου και Κώστα Καραπαπά στον διαιτητή Παπαπέτρου, στα αποδυτήρια έγινε προσπάθεια και από άλλα άτομα (κάποιοι εξ αυτών ήταν δηλωμένοι ως φροντιστές του Ολυμπιακού) να πλησιάσουν με άγριες διαθέσεις τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Όσο για το πώς χτυπήθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού (Καπίνο, Ανδρούτσος και Νικολάου), κάτι που καταγγέλθηκε από τον Κώστα Καραπαπά, δεν υπάρχει σαφής εικόνα από την αποστολή της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι», από τη δική τους πλευρά, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά στην ασφάλειά τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x