Stoiximan Super League

Έτσι μπορεί να επιστρέψει ο Ρισβάνης στον Παναθηναϊκό

Αν το θελήσει ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει πίσω τον Σπύρο Ρισβάνη, καθώς υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του 22χρονου στόπερ, που έχει συνεργαστεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο.

Ύστερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ακούγονται διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο 48χρονος προπονητής. Πρόκειται για περιπτώσεις παικτών που πιθανόν να μην έχουν απασχολήσει το «τριφύλλι» και να πρόκειται απλά για συνειρμούς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος φορούσε την πράσινη φανέλα προτού πάει στον Πανιώνιο. Είναι αλήθεια ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν, πράγμα πολύ λογικό, καθώς είναι από τα βασικά του εργαλεία στην περυσινή εξαιρετική σεζόν των «κυανέρυθρων».

Αν αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να τον πάρει, μπορεί να το κάνει δίνοντας 250.000 ευρώ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως αναφέρεται στο «Goal». Το καλοκαίρι του 2015 που αποχώρησε από τους «πράσινους» είχαν βάλει όρο που προβλέπει ότι μπορούν να τον κάνουν δικό τους αν ματσάρουν πρόταση άλλης ομάδας ή αν δώσουν το παραπάνω ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 22χρονο στόπερ έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός και πρόκειται για μια παράμετρο της υπόθεσης που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x