Stoiximan Super League

Έτσι προστατεύει ο Σαραϊδάρης τον Σιδηρόπουλο

Τη δυνατότητα να προστατεύσει τον Σιδηρόπουλο έχει ο Σαραϊδάρης. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM, δεν θεωρείται παραπέμψιμη η διαιτησία του και μπορεί να αγνοηθεί η έκθεση του παρατηρητή.

Μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται η παραπομπή του Τάσου Σιδηρόπουλου, ακόμα κι αν η έκθεση του παρατηρητή για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός έχει χαμηλό βαθμό.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η άποψη του Δημήτρη Σαραϊδάρη για τη διαιτησία του διεθνούς ρέφερι είναι αντίθετη απ’ αυτή του Γιανναδάκη, μιας και ορχιδιαιτητής της Σούπερ Λίγκας θεωρεί ότι τα πήγε πολύ καλά.

Μπορεί λοιπόν, σε επικοινωνία που είχε μαζί του, να αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια το θέμα (τονίζοντας ότι δεν έχει ενημερωθεί για το τι αναφέρει η έκθεση και ότι δεν έχει, ούτως ή άλλως, άδεια από τη διοργανώτρια) ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί -και σκοπεύει- να προστατεύσει τον Σιδηρόπουλο.

Κι αυτό διότι έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με την τακτική της UEFA, να αγνοήσει την έκθεση του παρατηρητή, αν θεωρεί ο ίδιος ότι η διαιτησία ήταν καλή. Ακόμα λοιπόν κι αν ο βαθμός είναι παραπέμψιμος, ο Σαραϊδάρης μπορεί να τον προσπεράσει και να συμπεριλάβει κανονικά τον Σιδηρόπουλο στους ορισμούς των επόμενων αγώνων (και φυσικά στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x