Stoiximan Super League

Έτσι πάει η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Στο 4-3-3 καταλήγει ο Μανόλο Χιμένεθ για το σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Λάζαρος και τρία αουτσάιντερ για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού.

Στην πετυχημένη συνταγή του 4-3-3 φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Μανόλο Χιμένεθ σε ό,τι αφορά στη διάταξη της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (19:3). Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του και στο ποιοι θα επανδρώσουν το πλάνο του με μοναδικό ερωτηματικό μια θέση.

Όλα δείχνουν πως ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες και Λαμπρόπουλος στόπερ με τους Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα της άμυνας, ο Σιμόες θα είναι αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς, ο Μάνταλος θα είναι ο αριστερός μεσοεπιθετικός και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Όσο για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού, φαβορί είναι ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη με κάποιον εκ των Βάργκας ή Πατίτο (μεγάλο αουτσάιντερ ο Μπακασέτας).

Ο Χιμένεθ έχει ζητήσει από τους παίκτες του πίεση, αμυντική προσήλωση και αξιοποίηση του Αραούχο. Εκτός των πλάνων του είναι ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι και ο τιμωρημένος Κολοβέτσιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x