Stoiximan Super League

Έτσι πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Αρκετές αλλαγές θα έχει σε σχέση με την Τρίπολη ο Ολυμπιακός στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φαβορί για το βασικό σχήμα ο Οτζίτζα.

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Όσκαρ Γκαρθία όλα δείχνουν πως θα παρατάξει μία από αρκετά ως πολύ διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όλα δείχνουν πως ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε θα αγωνιστεί από την αρχή στο πλευρό του Αλεξί Ρομαό στο κέντρο. Ντιόγκο Φιγκέιρας δεν υπάρχει για τα δεξιά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ιατρικά μεν έτοιμος αλλά έχει να αγωνιστεί τρεις εβδομάδες, συνεπώς είναι πιθανό να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που έχει παίξει στο παρελθόν αρκετές φορές στην καριέρα του τη θέση. Όσον αφορά στα στόπερ, ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πιθανό να εκτοπίσει τον Παπέ Σισέ από την ενδεκάδα και να είναι ο παρτενέρ του Μπιόρν Ένχελς. Ο Λεονάρντο Κούτρης δύσκολα χάνει τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Όσον αφορά στην επίθεση, ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται πως θα παίξει από την αρχή, πιθανότατα αντί του Μάρκο Μάριν, με τον Φελίπε Πάρντο να παίζει δεξιά και τον Κέβιν Μιραλάς αριστερά. Φυσικά ο Σίλβιο Προτό θα είναι στο τέρμα και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x