Κύπελλο Ελλάδας

Έτσι… περνάνε οι Κρητικοί!

Ούτε «καθισμένος» σε ισοπαλία, ούτε με… βολική ήττα! Αν και τον ευνοούσαν κι άλλα αποτελέσματα, ο ΟΦΗ καθάρισε 2-1 τον Απόλλωνα και συμπληρώνοντας 20 ματς ανίκητος, προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το σπαθί του και τη μαγκιά του βρέθηκε ο ΟΦΗ!

Παρόλο που βολεύονταν με την ισοπαλία και έφτασαν σε σημείο να προκρίνονται ακόμα και με ήττα, οι Κρητικοί ξέκοψαν κάθε υπόνοια και πέρασαν καθαρίζοντας 2-1 τον Απόλλωνα.

Το φοβερό γκολ του Κιταμπάλα στο 61’ -όταν έπιασε ένα φανταστικό μακρινό σουτ που καρφώθηκε στην εστία του Στρέζου- στρίμωξε την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Την ανάγκασε να βγει μπροστά. Και μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά να φέρει τούμπα το ματς.

Την ώρα λοιπόν που ο όμιλος βάδιζε ολοταχώς σε επανάληψη (αφού με σκορ 0-1 θα υπήρχε πλήρης ισοβαθμία των δυο σημερινών αντιπάλων με τον Πλατανιά), ο Όγκμποε λύτρωσε τον ΟΦΗ. Και με ωραία κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, του έδωσε αποτέλεσμα πρόκρισης στο 81’.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου ωστόσο δεν περιορίστηκε σε αυτό. Δεν επαναπαύτηκε καν στο ενδεχόμενο του 1-2 (με το οποίο θα περνούσε χέρι-χέρι με τον Απόλλωνα). Βγαίνοντας λοιπόν μπροστά -και έπειτα από μια υπέροχη πάσα του Λεάλ που τελείωσε με άψογο πλασέ ο Ορτέγκα- πέρασε και με νίκη στους «16» της διοργάνωσης.



Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

ΟΦΗ 9 (3-1)
Πλατανιάς 6 (1-1)
Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)
Ηρακλής -

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x