Stoiximan Super League

Έτσι πήγε ο Χουλτ στην ΑΕΚ

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης. Τι ρόλο έπαιξε ο μάνατζέρ του και πώς η «Ένωση» έμεινε πίστη στη δέσμευσή της για παίκτες του ΠΑΟ.

Το χρονικό της επικείμενης μεταγραφής του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά την απόρριψη της προσφυγής του, ο παίκτης είχε εγκλωβιστεί στην τακτική του μάνατζέρ του (ο οποίος τον περιέφερε δυο μήνες τώρα στην Ευρώπη ως ελεύθερο).

Παρόλο, δε, που ο Ντίνος Διαμαντόπουλος του μετέφερε πρόταση της Μπρόντμπι η οποία ήταν ανώτερη της ΑΕΚ, ο Χουλτ την απέρριψε επειδή ήθελε να μείνει στην Ελλάδα.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν ο μάνατζέρ του προσέγγισε την «Ένωση», η οποία ωστόσο έμεινε πιστή στη δέσμευσή της ότι δεν θα «χτυπήσει» παίκτη που θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Διότι οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στη διαδικασία να τον αποκτήσουν μονάχα αφότου συμφώνησαν με το «τριφύλλι» σε ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν θα είναι το μόνο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, αφού συμφωνήθηκε ο Χουλτ να χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος των 125.000 ευρώ που του οφείλονται.

Όσο για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο ίδιος ο Σουηδός στην ΑΕΚ, θα του αποφέρει 150.000 ευρώ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και συνολικά 700.000 ευρώ για τα δυο επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x