Stoiximan Super League

Έτσι ψήφισαν στη Λίγκα για τη νέα Επιτροπή

Η υποψήφια του Ατρομήτου Κάτια Κοξένογλου ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία που έγινε στη Σούπερ Λίγκα για την εκλογή εκπροσώπων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η κ. Κοξένογλου έλαβε 13 ψήφους (την ψήφισαν όλοι πλην Παναθηναϊκού) και την ακολούθησαν οι Γιώργος Κασναφέρης του Απόλλωνα Σμύρνης με 12 (δεν τον ψήφισαν Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός), ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης με 11 (δεν τον ψήφισαν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Παναιτωλικός) και ο Σωτήρης Μάρκου της ΑΕΛ με 7 ψήφους (τον ψήφισαν μεταξύ άλλων Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ).

Αυτοί οι τέσσερις εξελέγησαν στη νεοσύστατη Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν και ο πρόεδρος της Λίγκας Γ. Στράτος, τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εκπροσωπούν τις ΕΠΣ και ο πρόεδρος της Football League.

Εκτός «συστήματος» διοίκησης του ποδοσφαίρου παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Η εκπρόσωπός του Αθηνά Μπαλωμένου κατέθεσε υποψηφιότητα γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν επρόκειτο να είναι ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους.

Επιδίωκε, ωστόσο, να περάσει ακριβώς αυτό το μήνυμα: ότι παραμένει εκτός «δούναι και λαβείν» σε Λίγκα και ΕΠΟ.

Την υποψήφια του Παναθηναϊκού ψήφισαν μόνο η ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ.

Το ίδιο συνέβη και με τον εκπρόσωπο του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος επίσης ψηφίστηκε από άλλες τέσσερις ΠΑΕ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Κέρκυρα) εκτός από τη δική του, παρότι η ομάδα του εκπροσωπεί ένα από τα υγιέστερα και καθαρότερα κομμάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x