Stoiximan Super League

Ετσι θα είναι η νέα Λεωφόρος! (vid)

Τον Μάιο αρχίζουν τα έργα για την ολική ανακαίνιση της νέας Λεωφόρου, η οποία θα γίνει σε τρεις φάσεις. Συνέντευξη Τύπου ετοιμάζει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Του Διονύση Δεσύλλα

Ένα πολύ σημαντικό θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι το γήπεδο και συγκεκριμένα η ολική ανακαίνιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την οποία έχει προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος. Τις επόμενες μέρες, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές του άλλου μήνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου και θα δώσει λεπτομέρειες για το θέμα.

Ας δούμε, όμως, τα βασικά σημεία για το πρότζεκτ της νέας Λεωφόρου:


*Τα έργα θα αρχίσουν τον Μάιο και η ανακαίνιση του γηπέδου θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις, μέσα σε ένα χρόνο.

*Ο πρώτος κύκλος των έργων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη των αγώνων της νέας σεζόν. Αυτός περιλαμβάνει βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια, νέα καθίσματα στο γήπεδο, 14 σουίτες πάνω από τα επίσημα (στην κερκίδα, δηλαδή, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας).

Ανάλογα με το πότε θα εκδοθεί η άδεια από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, θα αρχίσουν και τα έργα για το νέο διάζωμα πάνω από την κεντρική κερκίδα στην Τσόχα, χωρητικότητας 2.000 θέσεων. Όλα αυτά θα γίνουν αποκλειστικά με έξοδα της ΠΑΕ.

*Ο δεύτερος κύκλος εργασιών θα έχει να κάνει με τους τέσσερις πύργους που θα κατασκευαστούν στα κόρνερ και θα έχει σουίτες.
Παράλληλα, θα φτιαχτεί αναψυκτήριο και μουσείο πάνω από το πέταλο που βρίσκονται οι θύρες 6-7.

*Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος θα αφορά την κερκίδα 2.500 θέσεων με νέο διάζωμα πάνω από την κεντρική εξέδρα, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τέλος, θα μπει εξωτερικά ένα «ηλεκτρονικό πλέγμα» τύπου LED, με το οποίο θα «ντυθεί» το γήπεδο και φυσικά θα ομορφύνει εντυπωσιακά, ενώ εκεί θα μπορούν να «παίζουν» και χορηγοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x