Stoiximan Super League

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με την Άλκμααρ

Ψηλά τον πήχη με το καλημέρα βάζει ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ισχυρή και πιο έτοιμη Άλκμααρ. Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζεται οι ομάδες να μπαίνουν με πιο ανίσχυρους αντιπάλους στα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν βρίσκει νόημα για τέτοια παιχνίδια, με ομάδες πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Έτσι μετά από λίγες μέρες προπονήσεων οι πράσινοι αναμένεται να τεθούν απόψε αντιμέτωποι της δυνατής Άλκμααρ (20.30).

Σύμφωνα με την «Πράσινη» το σχήμα του τριφυλλιού θα είναι το 3-4-2-1. Η ενδεκάδα του τριφυλλιού θα αποτελείται από τον Διούδη που θα καθίσει στην εστία, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Οικονόμου τριάδα στην άμυνα, τους Κουλιμπαλί-Ινσούα στα άκρα, οι Κάτσε και Δώνης θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, ενώ οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης θα παίξουν στα «φτερά» της επίθεσης.

Όσον αφορά στην κορυφή το πιθανότερο σενάριο είναι η συμμετοχή του Πίσπα, αλλά παίζει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρεγκάκος. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τζανδάρης.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το ματς δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη και αυτό δύσκολα θα αλλάξει μέσα στην ημέρα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την ομάδα που ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x