Stoiximan Super League

Έτσι θα παίξει -λογικά- με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Η σημερινή δοκιμή του Κετσπάγια με τον Μάνταλο να ηγείται –όπως αναμενόταν- της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Λαμπρόπουλο να θεωρείται μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει βασικός.

Στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα δώσει φανέλα βασικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη σημερινή δοκιμή –ουσιαστικά πρόβα τζενεράλε για το Φάληρο- ο Γεωργιανός κόουτς άνοιξε τα χαρτιά του και όλα δείχνουν πως η Ένωση θα παίξει με σύστημα 4-2-3-1, με τον Πέτρο Μάνταλο να αγωνίζεται κανονικά. Ο αρχηγός της ομάδας, που είχε εκφράσει εξ' αρχής την έντονη επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, θα φορέσει μάσκα για να προστατέψει την μύτη του, μετά τον τραυματισμό που είχε προ ημερών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις ενδείξεις ο Ανέστης θα είναι κάτω από την εστία, με τους Γκάλο-Ντίντακ στα δύο άκρα της άμυνας και τους Τσιγκρίνσκι-Λέσκοτ στο κέντρο αυτής.

Η δυάδα του άξονα θα αποτελείται από τον Γιόχανσον και, όπως όλα δείχνουν, τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος και σήμερα δοκιμάστηκε εκεί. Ο Έλληνας άσος χαίρει της εκτίμησης του Κετσπάγια και φαίνεται πως έχει μεγάλο προβάδισμα για τη θέση του Σιμόες στο κέντρο, αφού μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Πορτογάλος χαφ δεν θυμίζει τον εξαιρετικό χαφ της περσινής σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, στο ένα «φτερό» της επίθεσης θα παίξει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο άλλο ο Πατίτο, με τον Μάνταλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπακασέτα (ελλείψει Αλμέιδα).

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα στα Σπάτα, το «μενού» περιελάμβανε βιντεοθεραπεία, όπου ο κόουτς της ΑΕΚ ανέλυσε στους παίκτες του τον Ολυμπιακό μέσω των πρόσφατων αναμετρήσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x