Ιταλία

Έτσι θα χρηματοδοτήσει η Γιουβέντους τη μεταγραφή του Κριστιάνο

Ξεπουλάει και ανεβάζει τις τιμές στα διαρκείας η Γιουβέντους για να φέρει Κριστιάνο στο Τορίνο. Δείτε το σχέδιό της.

Η Γιουβέντους θέλει απεγνωσμένα να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο που με τη σειρά του θέλει απεγνωσμένα να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για το σκοπό αυτό στο Τορίνο, οι άνθρωποι της «βέκια σενιόρα» έχουν καταστρώσει ένα πλάνο για να χρηματοδοτήσει αυτή την, ομολογουμένως, ακριβή μεταγραφή.

Χορηγία από την FCA (Fiat Chrysler Automobiles)

Η FCA, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι, θα μπορούσε να γίνει εξωτερικός χορηγός, με ένα εμπορικό και διαφημιστικό πλάνο για τον Κριστιάνο που θα μπορούσε να κάνει λιγότερο «βαριά» τα 30 εκατ. ευρώ καθαρά που θα λαμβάνει ετησίως ο Πορτογάλος σταρ.

Το ξεπούλημα του Ιγκουαΐν

Η «θυσία» από το ρόστερ για να έρθει ο Κριστιάνο έχει όνομα και επώνυμο: Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Τον πρώην Μαδριλένο γλυκοκοιτάζουν πολλές ομάδες, όπως η Τσέλσι και η Μίλαν, και η Γιουβέντους θα ζητήσει για εκείνον γύρω στα 60 εκατ. ευρώ, ελευθερώνοντας επιπλέον και τα 7,5 εκατ. ευρώ του ετήσιου μισθού του.

Τα «τσιμπημένα» διαρκείας

Η Γιουβέντους έχει ήδη αυξήσει την τιμή των διαρκείας της κατά 30% κάτι που έχει ενοχλήσει πολύ τους οπαδούς. Αν βέβαια ο Κριστιάνο έρθει στο Τορίνο, μάλλον θα είναι και ευχαριστημένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή αυτού του βεληνεκούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x