Αγγλία

Έτσι θέλει να ξοδέψει 250 εκατ. ευρώ η Λίβερπουλ

Μετά την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά, η Λίβερπουλ δεν έχει σκοπό να σταματήσει τη μεταγραφική της ενίσχυση. Μάλιστα θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πάρει τους παίκτες που επιθυμεί.

Πέρα από την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά που αποτελεί μεταγραφή-ρεκόρ για την ιστορία της Λίβερπουλ, η ομάδα του Κλοπ κινείται για τρεις προσθήκες ακόμα.

Στο προσκήνιο βρίσκονται οι Βαν Ντάικ (Σαουθάμπτον), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), και ο Τόμας Λεμάρ (Μονακό).

Για τον κεντρικό αμυντικό της Σαουθάμπτον, έχει υπάρξει ενδιαφέρον και στην αρχή το καλοκαιριού, ωστόσο οι δύο σύλλογοι δεν τα βρήκαν, παρά την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στους «κόκκινους». Τώρα όμως η Λίβερπουλ επανέρχεται με νέα πρόταση.

Σχετικά με τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, η υπόθεση είναι δύσκολη γιατί η Τσέλσι θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και τα πάντα θα κριθούν στην επιθυμία του παίκτη, που πρέπει να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και στην πρόταση των δύο ομάδων για να ικανοποιήσουν τους «κανονιέρηδες».

Για τον Λεμάρ της Μονακό έχουν ήδη γίνει δύο προτάσεις για την απόκτησή του αλλά έχουν απορριφθεί. Πάντως η πρωταθλητές Γαλλίας δείχνουν πρόθυμοι να φτάσουν στο deal με τη Λίβερπουλ αν έρθει η κατάλληλη προσφορά.

Εάν τελικά η ομάδα το Κλοπ καταφέρει να κλείσει αυτές τις μεταγραφές θα ξοδέψει πάνω από 250 εκατ. ευρώ (μαζί με τα χρήματα που έδωσε για την απόκτηση του Κεϊτά).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x