Stoiximan Super League

Έτσι τους «κερδίζεις»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα φρόντισε σε διάστημα λίγων ωρών να δείξει γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της πειραϊκής ομάδας, «πίνουν νερό στ' όνομα του».

Η πρώτη κίνηση του Πορτογάλου κόουτς ήταν τα όσα είπε, χωρίς να ερωτηθεί, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αφιερώνοντας τη νίκη του Ολυμπιακού στον Νταβίντ Φουστέρ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί και αυτό που έκανε ο 39χρονος τεχνικός, στη διάρκεια της επίσκεψης του Ολυμπιακού στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων Ελπίδα.

Ο Σίλβα πήγε αρκετά πριν από τη μία και μισή στο νοσοκομείο (μαζί με τους συνεργάτες του) και όταν έφτασαν όλοι οι παίκτες, ο Πορτογάλος πήγε και τους χαιρέτησε έναν-έναν δια χειραψίας, λέγοντας τους καλημέρα και αν όλα είναι καλά. Είναι από τις μικρές κινήσεις που όμως φανερώνουν το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μιας ομάδας.

Λογικό λοιπόν ο Σίλβα να έχει κερδίζει την εμπιστοσύνη σχεδόν όλων των παικτών του, ακόμα και αυτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως ο Γιαννιώτας, ο οποίος έφυγε από του Ρέντη και δε θέλησε ούτε να χαιρετήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x