Αγγλία

Εύα Καρνέιρο: «Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου»

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλές για τη ζωή της και αδικήθηκε λόγω του φύλου της.

Η Εύα Καρνέιρο τράβηξε τα βλέμματα όλων ως γιατρός της Τσέλσι σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. Μετά τη ρήξη στις σχέσεις της με τον Ζοσέ Μουρίνιο και την αποχώρησή της από την ομάδα, η ίδια δέχτηκε απειλές ακόμη και από τη ζωή της, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Telegraph.

«Παρότι δεν έχω παρουσία στα social media, κάποιες απειλές για σεξουαλική βία και τη ζωή μου έχουν φτάσει σε μένα. Πρόκειται για δειλούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», τόνισε η Καρνέιρο, που πλέον έχει δική της κλινική στο Λονδίνο.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε χώρους εργασίας και ειδικότερο στον αθλητισμό. «Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των φύλων στον αθλητισμό, όσο κι αν λέμε πως πρέπει να σταματήσει αυτό. Και θεωρώ πως οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών είναι αυτές που έχουν αντιμετωπίσει λιγότερο από κάθε άλλη. Μεγαλώνοντας δεν πίστευα πως θα αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα και δεν περίμενα πως θα υπήρχαν διαφορές για το τι θα μπορούσε να πετύχει κάποιος ανάλογα με το φύλο του. Δυστυχώς υπήρχε υπερβολική προβολή στο φύλο μου και αυτό έβαλε όρια στην εξέλιξή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x