Stoiximan Super League

Ευαγγελάτος: «Δευτέρα-Τρίτη ίσως να ανακοινώσει Χατζισαφί ο Ολυμπιακός»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι το θέμα της μεταγραφής του Εσχάν Χατζισαφί, όπως ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εσχάν Χατζισαφί στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Χριστόφος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «σήμερα ή αύριο θα έχουν τελειώσει οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και ίσως τη Δευτέρα ή την Τρίτη να έχει ανακοινώσει τον παίκτη ο σύλλογος».

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για εξτρέμ που θα προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα, με τους ιθύνοντες να έχουν ξεχωρίσει 2-3 παίκτες που έχουν προταθεί και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα τα ονόματά τους.

Μεταξύ των παικτών που ακούγονται πως έχουν προταθεί είναι ο Ρόμπσον-Κανού, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» το 2016 και σήμερα αγωνίζεται στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ, στην οποία μετράει 14 συμμετοχές και φαίνεται είναι κοντά στην έξοδό του από την ομάδα του και ίσως εξεταστεί η περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x