Stoiximan Super League

Ευαγγελάτος: «Περίπλοκο του Μιραλάς, πιο εφικτό του Τοροσίδη»

Τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται για τις επιστροφές του Κέβιν Μιραλάς και του Βασίλη Τοροσίδη, ανέλυσε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα δεδομένα στις μεταγραφικές υποθέσεις που θα απασχολήσουν αρκετά τις προσεχείς ημέρες τη διοίκηση του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν στον απόλυτο βαθμό για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, όμως «στο θέμα του Βέλγου φορ μπαίνουν και… άλλα πορτοφόλια και τα πάντα θα κριθούν από τις απαιτήσεις της Έβερτον για την παραχώρησή του».

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός και ο διεθνής άσος θέλουν να συνεργαστούν, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τα πράγματα όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαδικασία συζήτησης και με τον Βασίλη Τοροσίδη για την επιστροφή του στο Λιμάνι, αλλά πρόκειται για μία πιο εφικτή περίπτωση σε σχέση με εκείνη του Μιραλάς και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα επιστρέψει.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x