Champions League

Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM: «Ευκαιρία αντεπίθεσης για τον Ολυμπιακό το αποτέλεσμα με Μπαρτσελόνα»

Αφετηρία για καλύτερα αποτελέσματα και πιο συνεπή παρουσία, μπορεί να αποτελέσει η σπουδαία ισοπαλία του Ολυμπιακού, κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Τεράστιας σημασίας ήταν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, όχι γιατί ήρθε απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, αλλά γιατί μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία αντεπίθεσης από τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους και ήξεραν από την αρχή την ιστορική σημασία ενός θετικούς αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για αντεπίθεση του Ολυμπιακού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ των θεμάτων Ολυμπιακού στον ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε και στην τακτική του Τάκη Λεμονή, ο οποίος δικαιώθηκε κυρίως με την επιλογή του Ταχτσίδη στα χαφ, αλλά και με αυτή του Φορτούνη στην επίθεση ως «ψεύτικο εννιάρι».

«Δικαιώθηκε ο Λεμονής με την επιλογή του Ταχτσίδη, αφού ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στο να πάρει ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα. Επίσης καθοριστική είναι και η χρησιμοποίηση του Φορτούνη μπροστά η οποία απέδωσε. Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι από τον Φορτούνη και μάλιστα σε θέση που δεν του είναι οικεία», ήταν το σχόλιο του Χριστόφορου Ευαγγελάτου για τις επιλογές του Τάκη Λεμονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x