Stoiximan Super League

Ευαγγέλου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Για τις ευκαιρίες που έλειψαν από τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» στάθηκε ο Στέφανος Ευαγγέλου, μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα.

Ευχαριστημένος για την παρουσία του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, αλλά δυσαρεστημένος από την ισοπαλία με την Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Στέφανος Ευαγγέλου, σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο 18χρονος αμυντικός μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες των πράσινων και τη συνεργασία του με τον Τελάντερ, ενώ σχολίασε και την κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Kick Off του ΣΚΑΪ:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα: «Δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Δεν παίξαμε κακό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έφταιγε το γήπεδο, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ίσως έπρεπε να παίξουμε πιο πολύ από πίσω, να διεκδικήσουμε ευκαιρίες, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Λογικό είναι να υπάρχει κόπωση, αλλά αυτό ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Έπρεπε να νικήσουμε, γιατί εκτός έδρας δύσκολα νικάμε».

Για το τι έφταιξε: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ποτέ δεν σταματάμε, θέλουμε το καλύτερο. Δεν έχει καμία σημασία ότι ο Ολυμπιακός είναι μπροστά. Συνεχίζουμε και θέλουμε να νικάμε».

Για το αν θα αντέξει ο Παναθηναϊκός με το μικρό rotation: «Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, όσοι κι αν είμαστε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικάει ο Παναθηναϊκός».

Για το ότι έχει καθιερωθεί στην 11άδα του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος. Δεν έχω καθιερωθεί, πρέπει να δείχνω συνέχεια τον καλό μου εαυτό. Είναι δικαίωση, περίμενα καιρό μια ευκαιρία και προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο».

Για την συνεργασία με την Τελάντερ: «Είναι ένας πολύ πιο έμπειρος παίκτης από εμένα και με βοηθάει πολύ. Συνεννοούμαστε καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x