Stoiximan Super League

Ευκαιρίες σε παίκτες από την Κ20 θα δώσει ο Λεμονής

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα αποτελεί για τον Τάκη Λεμονή το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Αντίο για φιλικό με κάποια ομάδα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, στον Ολυμπιακό προτίμησαν να διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου, ώστε ο Τάκης Λεμονής να δει και κάποια παιδιά από τη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι στο Ρέντη, με τον Έλληνα τεχνικό να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ανάμεικτα τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας χρόνο και σε παιδιά από την Κ20 του συλλόγου.

Το ίδιο είχε συμβεί και την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε παίξει με τους Νέους του, ώστε να φανεί ποιοι από τους νεαρούς παίκτες μπορούν να υπολογίζονται στο εγγύς μέλλον.

Εκτός είναι ο Μπεν και ο Μποτία, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν, όμως το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει συστήσει να μπουν συντηρητικά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και θα επιστρέψουν από Δευτέρα στις προπονήσεις.

Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Χρβόγε Μίλιτς, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του και δείχνει να μη του βγαίνει τίποτα τη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες αύριο θα έχουν ρεπό και, όπως προαναφέραμε, θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις ενόψει των αγώνων με Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία για το Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x