Euro 2016

«Ευπρόσδεκτος ο Μπαλοτέλι πίσω στην εθνική»

Θετικά θα έβλεπε το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αρκεί, όπως τόνισε, ο επιθετικός της Λίβερπουλ να δουλέψει και να γίνει μέρος του συνόλου.

Ευπρόσδεκτος θα ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας, σε περίπτωση που ο Αντόνιο Κόντε αποφάσιζε να τον ξανακαλέσει, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους επισήμανε το πόσο σημαντικός ήταν ο επιθετικός της Λίβερπουλ στο Euro του 2012, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση επιστροφής του, θα πρέπει να δουλέψει ώστε να γίνει μέρος του συνόλου.

«Ο Μάριο δε βρίσκεται σε καλή περίοδο. Όμως, μην ξεχνάμε πόσο σημαντικός ήταν για την Ιταλία στο Euro του 2012. Εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτος στην εθνική Ιταλίας, όμως πρέπει να γίνει μέρος του συνόλου. Η ομάδα δουλεύει σκληρά συνεχώς και το ίδιο πρέπει να κάνει και ο ίδιος», ήταν τα λόγια του 27χρονου που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ομοσπονδιακό προπονητή του και τη βελτίωση που έχει φέρει στην αμυντική γραμμή της Ιταλίας.

«Η αμυντική μας γραμμή είναι τόσο δυνατή χάρη στον προπονητή μας. Ο Κόντε έχει φέρει ένα νέο στυλ άμυνας στην ομάδα. Πλέον, είμαστε πιο οργανωμένοι στο γήπεδο και είναι πιο εύκολο να αμυνθούμε. Ακόμη, ξέρουμε πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου επειδή έχουμε αγωνιστεί αρκετά μαζί», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x