Euro 2024

H UEFA απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου

Δεν θα αλλάξει ονομασία (σσ. Euro 2020), ούτε και φορμάτ διεξαγωγής το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, με την UEFA να απαντάει στις σημαντικότερες ερωτήσεις.

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε η UEFA.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απάντησε στις ερωτήσεις του κόσμου αναφορικά με το Euro 2020 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021, αλλά και για όσα θέματα απασχολεί τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η ονομασία δεν πρόκειται να αλλάξει. Παρότι θα διεξαχθεί έναν χρόνο μετά, θα ονομάζεται Euro 2020 και προφανώς οι άνθρωποι της UEFA θεωρούν πως αυτό έχει την δική του σημασία αφού η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για κάθε έναν στον πλανήτη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που μαστίζει τις χώρες.




Στην ερώτηση για το αν θα αλλάξει το φορμάτ ή θα παραμείνει η απόφαση να διεξαχθεί σε 12 διαφορετικές χώρες, η απάντηση της ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρη. «Πιστεύω πως όλες οι χώρες θα παραμείνουν οι ίδιες, διασφαλίζοντας πως το τουρνουά θα παραμείνει πιστό στο αρχικό του όραμα να διοργανώσει ένα πανευρωπαϊκό γεγονός».




Για το τι θα συμβεί στις διασυλλογικές διοργανώσεις και στα πρωταθλήματα κάθε χώρας, η UEFA ανέφερε πως «Όλες οι διοργανώσεις έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας. Δουλεύουμε για βρούμε λύσεις σε κάθε μία από αυτές και να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x