Euro 2024

Ανάμεικτα συναισθήματα στην Εθνική

Έντονος ήταν ο προβληματισμός που επικρατούσε στην Εθνική, την επομένη της νίκης με τη Λετονία. Όσοι βρέθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά αντίκρισαν στα πρόσωπα της αποστολής μια εικόνα που έμοιαζε με αντίστοιχη ήττας και όχι μιας επιβλητικής νίκης. Τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Ρεχάγκελ στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Πώς καταστρώνει τα πλάνα του ο Γερμανός και ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν το πρώτο ματς των μπαράζ του Μουντιάλ, αν δεχθούν κάρτα στο ματς με το Λουξεμβούργο.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός που επικρατούσε στην Εθνική ομάδα, την επομένη της νίκης (5-2) με τη Λετονία. Όσοι βρέθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά αντίκρισαν στα πρόσωπα της αποστολής μια εικόνα που έμοιαζε με αντίστοιχη ήττας και όχι μιας επιβλητικής νίκης.

«Αφήστε το, παιδιά. Καλύτερα να μη μιλήσω τώρα, γιατί αν μιλήσω θα πω πολλά», ανέφερε ο Γιώργος Καραγκούνης και φάνηκε ότι δεν ξεπεράστηκε πλήρως το περιστατικό στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης», στο ημίχρονο του σαββατιάτικο ματς. Οι διεθνείς το απόγευμα πήραν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας, πέρασαν κάποιες ώρες με τις οικογένειές τους και ηρέμησαν.

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ρεχάγκελ στον πάγκο της «γαλανόλευκης», το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η ομάδα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, τότε ο Γερμανός θα δίνει τις εντολές στους διεθνείς. Ο λόγος είναι ηθικός και δεν έχει να κάνει με σχετικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του (ανανεώνεται αυτόματα μέχρι το καλοκαίρι μόλις πάρει “εισιτήριο” πρόκρισης).

Τώρα, στην Εθνική θέλουν τη νίκη με το Λουξεμβούργο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στα μπαράζ του Μουντιάλ 2010. Στο παιχνίδι της Τετάρτης (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) δεν είναι λίγοι ποδοσφαιριστές που κινδυνεύουν να απουσιάσουν από τον πρώτο αγώνα (στις 14/11 και ο επαναληπτικός έχει οριστεί στις 18 του ίδιου μήνα) των πλέι οφ της διοργάνωσης. Πρόκειται για τους Πατσατζόγλου, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Τοροσίδη και Τζιόλη.

Εξάλλου, ο Ρεχάγκελ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με το Λουξεμβούργο, χωρίς να υπολογίζει τους Σαμαρά και Σεϊταρίδη, ο οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενδέχεται να αντικαταστήσει το Σαμαρά με τον Αμανατίδη και τον Σεϊταρίδη με τον Βύντρα, ωστόσο στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν οι επιλογές του «Herr Otto» για την αρχική ενδεκάδα της Τετάρτης.

Η σημερινή προπόνηση ορίστηκε στις 18:00 στον Άγιο Κοσμά, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το ματς με το Λουξεμβούργο. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ρεχάγκελ θα μιλήσει μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης (σ.σ.: 17:30) στους εκπροσώπους του Τύπου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x