Euro 2024

Γιακουμάκης: «Πολύ μεγάλη νίκη, θέλουμε πολύ να πάμε στο Euro»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στάθηκε στην αξία της νίκης της Εθνικής επί της Ιρλανδίας και στη μεγάλη θέληση για παρουσία της γαλανόλευκης στα τελικά του Euro 2024.

Τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας φανέρωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για το «διπλό» (0-2) της γαλανόλευκης στο Δουβλίνο με το γκολ στο 20ο λεπτό.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που χρειαζόμασταν. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Το σημαντικό είναι να βρίσκομαι στο γκολ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος όπου θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς. Στο δεύτερο η Ιρλανδία πίεσε, προσπάθησε με σέντρες να εκμεταλλευτεί τα κορμιά στην περιοχή, αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη. Ξέραμε το παιχνίδι τους, είδαμε και τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, είχαμε καλή ψυχολογία και όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε στην κάμερα του Alpha.

Όσο για το πολύ σημαντικό ματς της Δευτέρας με την Ολλανδία στην OPAP Arena: «Το θέλουμε πάρα πολύ. Από αύριο ξεκινάμε να συγκεντρωνόμαστε για την Ολλανδία. Δεν πετάμε στα ουράνια γιατί αν δεν νικήσουμε, τότε αυτή η νίκη δεν θα έχει βαθμολογικό όφελος. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά, επανερχόμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε και θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας απέναντι στα μεγαθήρια στις τελευταίες αγωνιστικές. Θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας που τον χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x