Euro 2024

Ιωαννίδης: «Θέμα χρόνου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες»

Την ήττα από την Ολλανδία και το ερχόμενο παιχνίδι με τη Γαλλία σχολίασε ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά την ήττα της Εθνικής στην OPAP Arena.

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής εμφανίστηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, σχολιάζοντας την ήττα από την Ολλανδία στην OPAP Arena.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του Alpha:

Για το παιχνίδι με την Ολλανδία: «Τα δώσαμε όλα όλοι. Το είχαμε δουλέψει, πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο τέλος δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Ο αντίπαλος βρήκε γκολ από πέναλτι και κάπως έτσι τελείωσε το ματς».

Για το κέρδος της Εθνικής: «Είναι θέμα χρόνου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους. Ο καθένας από εμάς ανεβαίνει επίπεδο όταν αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες και τέτοιους παίκτες. Αποκτάμε πολύτιμες εμπειρίες και θα είμαστε πιο δυνατοί».

Για το πλάνο της Εθνικής: «Ήταν ένα από τα πλάνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε γκολ με οποιοδήποτε τρόπο. Είχαμε τη δυνατότητα, είχαμε τις ευκαιρίες, πήγε όπως το είχαμε υπολογίσει, αλλά δεν σκοράραμε».

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: Είναι πολύ σημαντικό, θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι να τα δώσοθυμε όλα για να προκριθούμε».

Για τον κόσμος: «Ήταν το πιο σημαντικό, να τους ακούς να φωνάζουν “Ελλάς, Ελλάς”. Μας έδωσε άλλη πνοή, είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x