Euro 2024

«Κράξιμο» σε Αργεντινή και διαιτησία από Βίλμοτς

Κάθε άλλο παρά ψύχραιμα αντιμετώπισε την ήττα του Βελγίου από την Αργεντινή στα προημιτελικά του Μουντιάλ ο Μαρκ Βίλμοτς, που τα έβαλε με τους αντιπάλους και το διαιτητή.

Μόνο δεκτικός στην ήττα του Βελγίου από την Αργεντινή δεν ήταν ο Μαρκ Βίλμοτς, καθώς τα έβαλε τόσο με τους αντιπάλους, όσο και με το διαιτητή.

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά αυτοί έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Πάντως δεν με εντυπωσίασε η Αργεντινή. Είναι μια συνηθισμένη ομάδα. Πόσες ευκαιρίες έκαναν; Αν εμείς παίζαμε έτσι, ο βελγικός Τύπος θα με είχε κρεμάσει. Έσπαγαν διαρκώς το ρυθμό. Έκαναν 30 δευτερόλεπτα να εκτελέσουν ένα πλάγιο και τους επιτρεπόταν να το κάνουν», δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός και στη συνέχεια περιέλαβε τη διαιτησία του Νικόλα Ριτσόλι.

«Οι διαιτητές ποτέ δεν σφυρίζουν τίποτα σε βάρος του Μέσι. Δεν θέλω να κλαίγομαι, αλλά κάθε φορά που υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ή η παραμικρή επαφή, πάντα δινόταν φάουλ υπέρ της Αργεντινής. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, δείξαμε την αξία μας, αλλά δεν μας άφησαν να παίξουμε μπάλα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x