Euro 2024

«Όρμησαν» σε Κάρα και Βύντρα

Μόνο απαρατήρητοι δεν περνούν οι Έλληνες στο Αρακαζού. Καραγκούνης και Βύντρα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο του πρωινού της Δευτέρας και οι Βραζιλιάνοι δεν τους άφησαν σε ησυχία.

Η ελληνική αποστολή δεν είναι από τις πιο δημοφιλείς στη Βραζιλία, όμως και οι παίκτες της Εθνικής έχουν του θαυμαστές τους. Ενδεικτικό το γεγονός πως το πρωινό της Δευτέρας αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής στο Αρακαζού και περίμενε υπομονετικά για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Λόγω πάντως της οδύσσειας των παικτών μέχρι να πατήσουν το πόδι τους στη Βραζιλία η συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να παραμείνει στο ξενοδοχείο γεμίζοντας της μπαταρίες. Οι μοναδικοί που ξεμύτισαν ήταν οι Γιώργος Καραγκούνης και Λουκάς Βύντρα.

Οι Βραζιλιάνοι που είχαν συγκεντρωθεί λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική είσοδο δεν έχασαν την ευκαιρία και έπεσαν πάνω στους δύο διεθνείς. Έτσι μεγάλο διάστημα από τη μίνι βόλτα τους στους δρόμους του Αρακαζού το πέρασαν βγάζοντας φωτογραφίες και μοιράζοντας αυτόγραφα στους fans της ελληνικής αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x