Euro 2024

Ρέτσος: «Δείξαμε προσωπικότητα και βγάλαμε ψυχή, πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να κάνει κάτι τέτοιο»

Στις αποφάσεις του διαιτητή στα δύο πέναλτι της Ολλανδίας στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ολλανδία στην «Opap Arenba».

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε πως η Ελλάδα αντιμετώπισε μια πολύ καλή ομάδα, στάθηκε στην ταλαιπωρία από τα ταξίδι στην Ιρλανδία, θεωρεί πως έπαιξαν πολύ καλά κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα και με τη βοήθεια που τους έδωσε ο κόσμος και ζήτησε να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά: «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράγμα, διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει το var και να δίνει πέναλτι. Δύο πέναλτι… δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο».

«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, κάναμε ένα δυνατό παιχνίδι, δείξαμε προσωπικότητα, ψυχή, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, ταλαιπωρηθήκαμε από το ταξίδι στην Ιρλανδία, ένα δύσκολο παιχνίδι κι όμως σήμερα ήμασταν δυνατοί, ήμασταν ομάδα, το δείξαμε με τη βοήθεια του κόσμου. Δεν μπορώ να πω ότι μας έλειπε κάτι, με αυτές τις ομάδες παίζεις λίγο διαφορετικά, παίξαμε, δείξαμε και ποιότητα εκτός από τα αμυντικά καθήκοντα.

Εμείς κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, τελείωσε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν. Είμαστε χαρούμενοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πριν από ένα μήνα, κρατάμε τα θετικά, βελτιωνόμαστε και το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε όλο και περισσότερο ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x