Euro 2024

Σίμονς: «Καλή ομάδα η Ελλάδα, μονόδρομος η νίκη για να περάσουμε»

Στη νίκη ως μοναδικό αποτέλεσμα για την Ολλανδία στάθηκε ο Τσάβι Σίμονς μετά το 0-1 επί της Ελλάδας στην «Opap Arena».

Ο Τσάβι Σίμονς τόνισε πως η Ολλανδία έδειξε συνοχή, έστω κι δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε στο πως ήρθε η νίκη στα τελευταία λεπτά, περιμένει πως και πως τη συμμετοχή του στα τελικά του Euro 2024, ενώ εξήρε την Ελλάδα και τον Τάσο Μπακασέτα.

Αναλυτικά: «Είναι καλή ομάδα η Ελλάδα. Νομίζω πως, μένοντας μπροστά, μας έβγαλαν συνοχή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά παραμείναμε δυνατοί. Με τη βαθμολογία έτσι και τις ομάδες να είναι τόσο μεταξύ τους, η νίκη ήταν μονόδρομος για μας. Κι όπως συμβαίνει ορισμένες φορές στο ποδόσφαιρο, σκοράρεις στα τελευταία λεπτά και παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Αυτό έχει σημασία».

Για την προοπτική συμμετοχής στο Euro 2024 στη Γερμανία: «Ναι, είναι όνειρό μου να αγωνιστώ στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη χώρα μου στη Γερμανία, να αντιμετωπίσω τους καλύτερους, είμαι περήφανος».

Για την Εθνική Ελλάδας και τους ποδοσφαιριστές της: «Γνώριζα από πριν την Ελλάδα, είναι μια καλή ομάδα, συμπαγής… Ο αρχηγός της είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχουν δύναμη, αμυντικά είναι πολύ καλοί, όμως για μας ήταν σημαντικό να νικήσουμε κι αυτό κάναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x